top of page

2021 – ETT GALET, INTENSIVT OCH ROLIGT ÅR. 

Jag summerar ett år som varit lika galet och intensivt som det varit roligt och utmanande. 

Jag har varit glad och ledsen. Jag har varit stressad och balanserad. Jag har skrattat, gråtit, misslyckats och lyckats. 

Mest av allt känner jag tacksamhet och att jag är förbaskat stolt över mig själv. Inte illa att en grabb från Navestad har drivit företag i ca 2300 kalenderdagar (aug 2015) och genomfört 1392 föreläsnings- och utbildningsuppdrag, samt skrivit två storsäljande böcker. 

Jag är väl medveten om att jag absolut inte varken är smartast, snyggast eller starkast. Däremot har jag en inre jetmotor, är kreativ som få och älskar människor. 

Jag säger definitivt inte alltid det jag borde eller förväntas säga. Istället följer jag min inre kompass och gör det jag tror på. Min ambition har alltid varit att bygga ärliga och långsiktiga relationer, utveckla människor till sina bästa jag och göra allt jag kan för att överträffa mina kunders förväntningar. 

Jag är extremt tacksam för all kärlek och allt förtroende jag får från mina uppdragsgivare. 
Minst lika tacksam är jag för stödet från min familj, mina nära vänner och mina fantastiska samarbetspartners. Sist och viktigast är jag tacksam för varje dag som jag själv, min familj och mina nära håller sig hyfsat friska och mår bra. 

Önskar er alla ett 2022 i världsklass. 

Johan Lindahl, 
Sveriges mest anlitade föreläsare.

1.jpg
bottom of page