top of page
BÖCKER

KÖP BÖCKERNA OCH BLI LITE BÄTTRE.

FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

ALLT HANDLAR OM
MÄNNISKOR.

Är du en ledare? Eller vill du bli? Vill du fylla på med energi och få nya idéer om hur du kan ta ditt ledarskap till nya höjder? Då är detta boken för dig.

inkl. moms

318 kr

nybok.png
NY
BOK
Läs mer
UR FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

HUR LADDAD ÄR DU?

På en skala från noll till tio, hur laddad är du? 

Ska du bli bäst på ledarskap räcker det inte med att du gillar ditt jobb – du måste älska det. 

Därför är det av direkt avgörande betydelse om du svarar med en femma, åtta eller tia på frågan om hur laddad du är. 

 

Ledarskap är ingen popularitetstävling. Du måste älska att bli utmanad, ta de energikrävande diskussionerna och förmedla obekväma sanningar. Framförallt måste du tycka om människor, att utveckla individer och att bygga laget för att ni tillsammans ska nå era mål 

inkl. moms

318 kr

Läs mer 2
SAGT OM BOKEN FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

Lättläst, intressant och lärorik. Jag kommer att använda boken som verktyg och inspiration i mitt fortsatta ledarskap. Jag rekommenderar boken till dig som vill utveckla ditt ledarskap”.

MIKAEL BOHMAN

VD, Sparbanken Västra Mälardalen 

bok_1.png
FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS.

Beteendevetenskap, marknadsföring och försäljningsmetodik i en oslagbar mix. Det här är en bok full av enkla verktyg som du direkt kan använda för att påverka dina resultat. 

inkl. moms

212 kr

UR FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS

ÖVER 7000 SÅLDA EXEMPLAR.  

Det jag erbjuder är inga magiska trollformler, utan istället enkla verktyg som hjälper dig att skapa varaktiga beteendeförbättringar och positiva resultat.

 

Jag vill dela med mig av min syn på Framgångsrik Försäljning och lönsamma affärer. Innehållet bygger på teorier, exempel och praktiska tips från försäljning, marknadsföring och beteendevetenskap. Jag har tagit det många beskriver som komplicerat och förpackat det på ett sätt som är enkelt och lätt att ta till sig.

 

Det här är boken för alla som träffar kunder – oavsett om du ser dig själv som säljare eller inte. Den riktar sig lika mycket till receptionister, butiksbiträden, vårdpersonal, revisorer och vaktmästare som till säljare, försäljningschefer och marknadschefer. Bäst av allt är att du kan använda verktygen direkt för att börja påverka dina resultat.

 

Boken är till för dig som har viljan, ambitionen och är beredd att göra det som krävs för att utvecklas och gå från bra till världsklass.

inkl. moms

212 kr

Läs mer 3
SAGT OM BOKEN

“Johan Lindahl får ihop komplexa delar till en användbar och lättillgänglig helhet. Boken är ett utmärkt verktyg som jag varmt kan rekommendera.”

JONAS LINDELL

BÖCKER

FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

bok_2.png

318 kr inkl. moms

BÖCKER
bok_1.png

FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS

212 kr inkl. moms

BÖCKER
bok_3.png

BÅDA BÖCKERNA

498 kr inkl. moms

bottom of page