top of page
NÄTVERK

hundratals professionella nätverksträffar.

Vi har arrangerat hundratals professionella nätverksträffar, där ibland startade vi upp IFK Familjen. Framgångsrik Försäljning driver idag tre nätverk i Östergötland – Framgångsrika Norrköping, Framgångsrika Linköping och Chefsnätverket VICTORIA.

natverk_header.jpg
NÄTVERK

FRAMGÅNGSRIKA NORRKÖPING.

En gång per kvartal arrangerar vi luncheventet FRAMGÅNGSRIKA NORRKÖPING där vi bjuder in chefer från stadens företag, samt kommun och region. Temat för dessa träffar är hur vi tillsammans kan utveckla Norrköping som stad att bo och verka i. 

NÄTVERK

FRAMGÅNGSRIKA LINKÖPING.

En gång per kvartal arrangerar vi luncheventet FRAMGÅNGSRIKA LINKÖPING där vi bjuder in chefer från stadens företag, samt kommun och region. Temat för dessa träffar är hur vi tillsammans kan utveckla Linköping som stad att bo och verka i.  

Läs mer
NÄTVERK
victoria.png

CHEFSNÄTVERKET VICTORIA.

Victoria är ett nätverk för chefer i privata och offentliga organisationer i Östergötland och Stockholm. Syftet är att erbjuda möjlighet till professionell och personlig utveckling genom att delge varandra tankar, tips och idéer.

 

Under 2021 träffas vi en gång per kvartal, samt en sommarträff innan midsommar och en summeringsträff innan jul. Vid varje tillfälle bjuder vi in en intressant föreläsare, samt har en efterföljande diskussion och erfarenhetsutbyte.
 

Som partner i Victoria förväntas du delta aktivt och bidra till att utveckla Sveriges bästa chefsnätverk. Du kan även förvänta dig personlig och professionell utveckling samt ett breddat nätverk bland andra chefer och ledare.

NÄTVERK

HÄR LÄMNAR DU DITT INTRESSE.

Är du intresserad av att vara med i något av våra professionella affärsnätverk som vi arrangerar, är du välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Välj nätverk

Tack för din intresseamälan! Vi hör av oss när vi får en plats ledig.

Intresseanmälan
bottom of page