top of page
0-2.jpeg

VAR RÄDD OM VARANDRA OCH FOKUSERA PÅ DET SOM ÄR VIKTIGT.

Idag och sannolikt flera månader framåt kommer många företag ha det riktigt tufft. ALLA drabbas. Resultatet är en allmän RÄDSLA, där vi med all rätt blir oroliga för vår egen situation. Hur kommer det här påverka mig och min familj?

Det finns inga givna svar på frågan. Jag har också den största respekt för dig som person, ditt företag och din arbetsgivare. Det som händer är för jävligt för oss alla – MEN det finns saker som är MYCKET VIKTIGARE.

Jag pratar så klart om MÄNNISKORS HÄLSA OCH VÄLMÅENDE. Runtom i världen är sjukhusen fyllda med människor som kämpar för sina liv. Vad betyder då ett minskat orderinflöde för dem? ABSOLUT INGENTING.

Missförstå mig rätt. Vi sitter alla i samma båt och vi har en galet tuff resa framför oss, MEN VI LEVER JU FORTFARANDE.

Så låt oss tillsamammans fokusera på det som är viktigt. Bli inte egoistisk, hänvisa inte till ”enligt avtal” när kunderna flyttar fram eller avbeställer, utan visa medmänsklighet. Fundera på hur du kan bidra till att vi tillsammans kommer igenom detta. Ensam är vi svaga men tillsammans är vi starka. Var rädd om dig själv, dina nära och kära, men glöm inte dina medmänniskor ute i samhället.


ÅTERIGEN – LIVET ÄR VIKTIGAST.

bottom of page