top of page

BÅDA BÖCKERNA PÅ

StorytelS TOPPLISTA

Till mina svenska lärare som under hela grundskolan försökte få mig att förstå att jag inte var så bra på att uttrycka mig i skrift:

Nu är jag Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, kundnöjdhet och ledarskap. Och båda mina böcker placerar sig nu på Storytel topplista över de mest lyssnade böckerna i Sverige (3:e och 17:e plats, i kategorin ekonomi och business).

Mitt budskap är enkelt. Berätta aldrig för barn (eller vuxna) vad de kan eller inte kan åstadkomma. Om inte du, våra lärare, föräldrar och medmänniskor tror på oss själva, våra barn och våra kollegor – Vem ska då göra det?

Jag pratar sällan om de mest politiskt korrekta samtalsämnena och jag säger inte alltid det jag borde göra. Istället har jag bestämt mig för att göra skillnad på riktigt. Att ge människor den insikt, kraft och de konkreta verktyg de behöver för att skapa varaktiga beteendeförändringar.

2021 har börjat på ett fantastiskt sätt. Stort tack för allt förtroende och alla möjligheter ni ger mig. Samtidigt är detta bara början. Nu ökar vi tempot och intensifierar arbetet med att utveckla människor till sina bästa jag.

bottom of page