top of page
REFERENSER

SÅ SÄGER ANDRA.

Så här tycker kunderna om Johan Lindahl och våra utbildningskoncept.

“Egentligen så är allting vi gör Framgångsrik Försäljning – hur vi kommunicerar med varandra och hur vi interagerar med varandra.  Jag har haft förmånen att träffa Johan ett antal gånger i sitt tidigare yrkesliv och nu som föreläsare och jag tycker att han på ett föredömligt sätt talar om för oss hur vi kommunicerar och når en riktigt framgångsrik försäljning. “

ROGER EKSTRÖM 

Ordförande LHC

Referenser

“Johan har en unik förmåga att ta fram det bästa hos varje medarbetare. Han får individen och gruppen att vilja utvecklas och prestera bättre tillsammans – helt enkelt en vi-känsla där alla vill vara med och bidra. Med aktiv coachning, tålamod och detaljrikedom får Johan ledare att utveckla sina förmågor i uppföljning och coachning. Han får det svåra i vardagen att bli enkelt. Jag kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning”

KARIN MATTSSON 

Regionchef, Swedbank

“Johan Lindahl kombinerar modern metodik, pedagogik och kunskap om lednings och försäljningsstrukturer, detta på en mycket hög nivå. 

Sitt författarskap med bokutgivning ger kryddan på moset”

PETER TRYGG 

Regionchef, Fonus Öst

”Johan är en superengagerad leverantör han bryr sig på riktigt och det känns som han jobbar på vårt företag. Johan överträffar alltid mina förväntningar och gör det där lilla extra i varje uppdrag.

Johan är Pålitlig och omtänksam samt väldigt ärlig och ger mig och min organisation rak och tydlig Feedback på vad vi kan förbättra”

ROBERT LANTZ 

VD och ägare, PLW Gruppen 

”Johan är ett fantastiskt bollplank i vår utvecklingsprocess. Hans energi, entusiasm och engagemang smittar av sig och han har ett genuint intresse av att få varje medarbetare att växa”

MIKAEL BOHMAN 

VD, Sparbanken Västra Mälardalen 

”Vi har anlitat Johan Lindahl för att få in någon utifrån som hjälper oss att ta Fideli till nästa nivå. För oss handlar det om framtagande och genomförande av affärsplan, samt ta fram modern marknadsföringsstrategi. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Framgångsrik försäljning till dig som vill utveckla ditt företag.”

ANN-SOFIE SPEER 

VD och ägare, Boutique Fideli  

“Johan har en extra ordinär förmåga att plocka fram de små detaljerna som gör skillnad. Inga krångliga formler, inga svårbegripliga termer, bara enkla tydliga budskap som leder till eftertanke och utveckling”

MATTIAS EVALD 

Sales Manager, Boehringer-Ingelheim 

”Vi befinner oss på en marknad där det hela tiden kommer upp nya aktörer som etablerar sig inom träning och hälsa. Våra kunder utsätts ständigt för olika erbjudanden och lockelser. Priset ska inte vara avgörande när man tränar hos oss och då är den absolut viktigaste faktorn “service”. Det har alltid varit självklart i vår företagskultur men för att ta det till nästa nivå har vi valt att anlita Johan Lindahl och Framgångsrik försäljning. Tack vare att Johan gör det på ett naturligt och underhållande sätt har det resulterat i att medarbetarna tycker det är kul att använda kunskapen i praktiken.”

ROBIN WICKENBERG 

VD, World Class  

”Johan har med mycket energi och ett stort engagemang utbildat våra medarbetare i Framgångsrik Försäljning. Johan har gett oss en annan syn på vikten av ”omsorgsplikten” som är väldigt viktigt i varje kundmöte och verkligen skapar positiva kundupplevelser. Detta är nu väl inarbetat hos alla medarbetare och leder till ett engagerat förhållningssätt att ge det lilla extra i varje kundmöte. Under året tvingades vi alla ställa om pga pandemin, där Johan på ett mycket bra sätt anpassade sin undervisning med digitala medier vilket var värdefullt för oss, då vi verkligen ville gå färdigt den planerade utbildningen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning för dig som vill utveckla ditt företag vidare”

CECILIA JEFFNER 

VD, Bergslagens Sparbank 

bottom of page