top of page
REFERENSER

SÅ SÄGER ANDRA.

Så här tycker kunderna om Johan Lindahl.

“Egentligen så är allting vi gör Framgångsrik Försäljning – hur vi kommunicerar med varandra och hur vi interagerar med varandra.  Jag har haft förmånen att träffa Johan ett antal gånger i sitt tidigare yrkesliv och nu som föreläsare och jag tycker att han på ett föredömligt sätt talar om för oss hur vi kommunicerar och når en riktigt framgångsrik försäljning. “

ROGER EKSTRÖM 

Ordförande SHL

Referenser

Vårt mål är att vara bäst på kundbemötande, både idag och imorgon. Vi har under flera år anlitat Johan Lindahl för att utbilda våra medarbetare och ledare. Utbildningarna är lätta att ta till sig, lätta att arbeta med och man får bra verktyg att jobba vidare med. Jag rekommenderar Johan Lindahl om du vill förändra mindset och utvecklas som individ, team och företag.

ROBERT BOHLIN 

Regionchef, 

“Investeringen i ledarskapsutbildning med Johan Lindahl, för våra ledare, är en av de mest välplacerade insatser vi gjort. Det har gett ledarna de verktyg och kunskaper de behöver för att ta itu med utmaningar på ett respektfullt och effektivt sätt samtidigt som de kan stödja sina team och uppnå bästa möjliga resultat. Johan Lindahl har hjälpt oss som organisation att förbättra våra ledarskapsfärdigheter.

 

Han har tydligt bidragit till att omforma vår kultur och syn på ledarskap. Johan har förmedlat kunskap och verktyg som ökat ledarnas kapacitet att sköta sin dagliga verksamhet, att öka sin förmåga att skapa adekvat kommunikation inom teamet och utveckling inom sitt område samt att ge gästerna den högsta kvaliteten på deras vistelse. Det är en långsiktig investering med varaktiga resultat som hjälpt oss att stärka vår ställning på marknaden och att utveckla våra hotell på ett långsiktigt och hållbart sätt".

SUSANNE ÅHLUND 

VD, MEHOLMEN HOTELL AB

”För mig är Johan det självklara valet som föreläsare då han alltid levererar 100 % med otroligt engagemang och en personlighet som jag aldrig tidigare varit med om. Efter en föreläsning med Johan känner man sig full av energi och med många nya idéer till förbättring”

ROBERT LANTZ 

VD och ägare, PLW Gruppen 

”Johan är ett fantastiskt bollplank i vår utvecklingsprocess. Hans energi, entusiasm och engagemang smittar av sig och han har ett genuint intresse av att få varje medarbetare att växa”

MIKAEL BOHMAN 

VD, Sparbanken Västra Mälardalen 

"När vi inledde samarbetet med Johan Lindahl var vi inställda på tre dagars utbildning med en månads uppehåll emellan. Men det vi fick var ett engagemang för oss som jag absolut inte väntat mig! Bollplank i vissa situationer mellan passen eller bara en kort avstämning att vi rörde oss åt rätt håll- till en bank med kundmöten i världsklass. Han har verkligen hjälpt oss att fokusera på det våra kunder vill ha- personliga tips i mötena. Tack Johan!"

_

MARIANNE THÖRNING 

VD, Ekeby Sparbank

“Johan har en fantastisk förmåga att fånga människors intresse. Med en positiv energi och konkreta verktyg har han lyft medarbetarna till en ännu högre nivå och vårt team har blivit mer sammansvetsade”

MALIN WINTERLEIJON 

Country Manager Norway & Sweden, Pharmacosmos A/S

Johan Lindahl har arbetat med mig och min personal i Finspångs församling, Svenska kyrkan, under ett par år. Johan har en unik förmåga att förmedla komplex kunskap på ett enkelt sätt. Genom jordnära exempel konkretiserar han teorin. Hans anpassningsbarhet gör att han går hem hos olika typer av medarbetare. Han arbetar på ett coachade sätt, men med en rak och tydlig kommunikationen. Med hjälp av Johan har min personal tagit stora steg framåt och utvecklats till att bli en väl fungerande, effektiv och samspelad organisation med tydligt fokus på framtiden"

PÄR ÖSTERLUND 

Kyrkoherde, Svenska Kyrkan

”Johan har med mycket energi och ett stort engagemang utbildat våra medarbetare i Framgångsrik Försäljning. Johan har gett oss en annan syn på vikten av ”omsorgsplikten” som är väldigt viktigt i varje kundmöte och verkligen skapar positiva kundupplevelser. Detta är nu väl inarbetat hos alla medarbetare och leder till ett engagerat förhållningssätt att ge det lilla extra i varje kundmöte. Under året tvingades vi alla ställa om pga pandemin, där Johan på ett mycket bra sätt anpassade sin undervisning med digitala medier vilket var värdefullt för oss, då vi verkligen ville gå färdigt den planerade utbildningen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Johan Lindahl och Framgångsrik Försäljning för dig som vill utveckla ditt företag vidare”

CECILIA JEFFNER 

VD, Bergslagens Sparbank 

bottom of page